تاریخ انتشار : یکشنبه 1 شهریور 1405 - 15:40

معصومه بوستانی

اعجوبه‌ی ملی گچسارانی از معلمی تا معاونت در وزارت آموزش و پرورش/اهتمام ویژه تاجگردون در حمایت از نخبگان+ تصاویر

اعجوبه‌ی ملی گچسارانی از معلمی تا معاونت در وزارت آموزش و پرورش/اهتمام ویژه تاجگردون در حمایت از نخبگان+ تصاویر
صابر اسدی که روزی ایوب مقیمی فرماندار کنونی گچساران او را اعجوبه ملی خواند، یکی از مهم‌ترین معاونت‌های تخصصی وزارت آموزش و پرورش را عهده‌دار است.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی خبر بیست، صابر اسدی چهارراه گشین، از فرهنگیان موفق گچسارانی و از طایفه سترگ گشین بوده که تجربه، تخصص، درایت، پشتکار و صداقت وی سبب شده تا مدیران، مدیران کل آموزش و پرورش سال‌های مختلف با تفکرها و گرایش‌های سیاسی مختلف به وی اعتماد کنند.
اسدی با ارتقا و انتقال از آموزش و پرورش گچساران به اداره کل آموزش و پرورش کهگیلویه و بویراحمد با تلاش بی‌وقفه و کوشش بسیار باعث افزایش راندمان کاری مجموعه فناوری کهگیلویه و بویراحمد و بالا رفتن رتبه استان در شاخص های مورد نظر وزارت آموزش و پرورش شد.
وی با توجه به همین رویکرد و با در نظر گرفتن مؤلفه هایی مانند به روز بودن، تسلط فنی و اعتماد به مجموعه از طرف وزارت آموزش و پرورش دیده و واحد فناوری این وزارتخانه با ارسال نامه‌ای به اداره کل آموزش و پرورش کهگیلویه و بویراحمد خواستار طی شدن فرایند انتقال وی به وزارت شد.
عملکرد مناسب اداره فناوری اطلاعات آموزش و پرورش کهگیلویه و بویراحمد با مسئولیت و مدیریت صابر اسدی چهارراه گشین، در دوران کرونایی در ایجاد بستری مناسب برای ادامه روند و فرایند آموزش از طریق فضای مجازی، کمک به توسعه زیر ساخت‌های فناوری اداره کل و ادارات شهرستان‌ها و مناطق، کمک به مدارس استان در تجهیز امکانات فناوری و مشورت‌پذیری از دیگر ویژگی‌هایی بوده که وزیر آموزش و پرورش وقت، خواست تا از ظرفیت و توانایی‌های این فرهنگی گچسارانی در جایگاه بالاتری در پایتخت و وزارت‌خانه استفاده کند.

فرزند نخبه گچسارانی که در بخش‌های مختلف مدیریتی وزارت آموزش و پرورش فعالیت داشته، یکی از حساس‌ترین معاونت‌های این وزارت‌خانه یعنی معاونت توسعه نرم‌افزار و تحول دیجیتال را عهده‌دار شده و با توجه به تخصص و تعهد و تجارب ارزشمندش در این حوزه مهم، زمینه‌ساز تحول، ارتقا و خدمات ارزشمند به مجموعه بزرگ آموزش و پرورش ایران خواهد بود.

در این میان نقش بی‌بدیل غلامرضا تاج‌گردون نماینده مردم گچساران و باشت در مجلس شورای اسلامی که خود از چهره‌های شاخص تصمیم‌ساز و تصمیم‌گیر ملی‌ست در حمایت و اعتماد به چهره‌های نخبه و بومی در عرصه و جایگاه‌های ملی و اهتمام به این مهم تاثیرگذار بوده است.

صابر اسدی چهارراه‌گشین که روزی ایوب مقیمی مدیر آموزش و پرورش وقت گچساران و فرماندار کنونی این شهرستان در مراسمی  او را اعجوبه ملی خواند، “دعای خیر مادر” را یکی از مهم‌ترین عوامل موفقیت خود می‌داند.

وی اکنون مهم‌ترین معاونت‌های تخصصی وزارت آموزش و پرورش را مدیریت می‌کند و به عنوان نماینده‌ی ویژه وزیر در جلسات تخصصی در استان‌های مختلف کشور، حضوری فعال و مؤثر دارد.

به قلم معصومه بوستانی

 

About The Author

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 1 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.