تنها ۱۰۰ پزشک کهگیلویهوبویراحمد کارتخوان خود را ثبت کردند

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی خبر بیست، محمدعلی غفاری در این زمینه اظهار کرد: تاکنون حدود ۱۰۰ پزشک معادل ۲۱ درصد از مجموع کل پزشکان استان برای شفافیت تراکنشهای بانکی مشارکت کردند و کارتخوان خود را به سامانه سازمان امور مالیاتی کشور متصل کردهاند.
وی اظهارکرد: در سطح کشور استانهای ایلام و کهگیلویه و بویراحمد مشارکتی کمتر از میانگین کشوری داشتهاند.
مدیرکل امور مالیاتی کهگیلویه و بویراحمد خاطرنشان کرد: با وجود پیگیریهای زیاد صورت گرفته برای نشست با رئیس سازمان نظام پزشکی استان در این خصوص اما تاکنون حاضر نشدند که با این سازمان نشستی داشته باشیم.
غفاری با بیان اینکه پزشکان قشر فرهیخته، فهیم، تحصیلکرده و نخبه هستند، تصریح کرد: استانی که در زمینه حضور در هشت سال دفاع مقدس نسبت به جمعیت بیشترین حضور را داشت اما در رابطه با اتصال کارت خوان پزشکان خود کمترین مشارکت را داراست.
مدیرکل امور مالیاتی کهگیلویه و بویراحمد عنوان کرد: بر طبق ماده ۱۵، نصب نکردن و یا استفاده نکردن از سامانه صندوق فروش و یا ثبت نکردن صورتحساب خرید و فروش مشمول جریمه ۲ درصد فروش خواهد بود که این مهم بر اساس تبصره ۲ ماده ۱۶۹ قانون مالیاتهای مستقیم است.
اخیرا علی رستم پور، مدیرکل دفتر تنظیم مقررات سازمان امور مالیاتی گفت: تاکنون ۲۸ هزار پزشک در طرح سازمان مالیاتی برای شفافیت تراکنشهای بانکی مشارکت داشتهاند که استانهای ایلام و کهگیلویه و بویراحمد کمترین مشارکت را داشتند.
About The Author
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0