کد خبر : 26939
تاریخ انتشار : سه شنبه ۳ دی ۱۳۹۸ - ۸:۳۵
کشف محل دپوی میلیاردی کالای قاچاق در گچساران
فرمانده انتظامی استان از کشف محل دپوی پارچه و البسه قاچاق به ارزش 2 میلیارد500 میلیون ریال در شهرستان گچساران خبر داد.
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی خبر بیست، سردار مهدی انصاری در این زمینه اظهار کرد: در پی کسب خبری مبنی بر فعالیت فردی در زمینه دپو و توزیع پارچه و البسه قاچاق درشهرستان گچساران، بررسی موضوع در دستور کار ماموران پاسگاه انتظامی آروی این شهرستان قرار گرفت.
اين مقام ارشد انتظامي با بيان اینکه با هماهنگی مقام قضائی محل شناسایی و کالای قاچاق توقیف شد، افزود: با توجه به نداشتن مدارک گمرکي در اين خصوص، متهم دستگير شد.
انصاری با اشاره به این که کارشناسان ارزش کالاهای کشف شده را ۲ میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریال اعلام کردند خاطرنشان کرذ: متهم پس از تشکيل پرونده قضایی جهت سير مراحل قانوني به مرجع قضائی معرفی شد.
About The Author
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0