تاریخ انتشار : چهارشنبه ۱۶ فروردین ۱۴۰۲ - ۱۲:۵۵

عفاف و حجاب یک ضرورت شرعی و اصول عملی جمهوری اسلامی

عفاف و حجاب یک ضرورت شرعی و اصول عملی جمهوری اسلامی
معاون سیاسی و امنیتی استانداری کهگیلویه و بویراحمد گفت: عفاف و حجاب به عنوان یک ضرورت شرعی غیرقابل تردید و از اصول عملی نظام مقدس جمهوری اسلامی بوده و خواهد بود.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی خبر بیست، سید جواد هاشمی‌مهر در نشست شورای عفاف و حجاب استان با اشاره به اهمیت موضوع عفاف و حجاب و نقشه های دشمنان برای از بین بردن عفاف و حجاب در جامعه افزود: این مسئله به اندازه‌ای مهم و حائز اهمیت است که در تعطیلات ایام نوروز دو جلسه به ریاست وزیر کشور برگزار و در این زمینه بیانیه‌ای صادر شد.

وی اظهار کرد: نیروی انتظامی به عنوان ضابط قضایی مورد حمایت همه جانبه دستگاه‌های امنیتی و حراستی قرار دارد تا در زمینه مقابله با بدحجابی اقدامات لازم انجام شود.

معاون سیاسی و امنیتی استانداری کهگیلویه و بویراحمد با اشاره به حساسیت و اهمیت موضوع حجاب و عفاف خاطرنشان کرد: دستورالعمل و بخشنامه در راستای حجاب و عفاف به دستگاه‌ها و شهرداری‌ها برای کنترل اماکن ارسال می‌شود.

هاشمی مهر با تاکید بر اینکه جلسات عفاف و حجاب به صورت هفتگی برگزار شود، بر جلوگیری از ورود خانم‌هایی که کشف حجاب کردند به ادارات و دستگاه‌های دولتی، نهادها، مکان‌های گردشگری و پارک‌ها تاکید کرد.

وی تصریح کرد: دستگاه‌های اداری و خدمات رسان حق هیچ گونه خدمات‌رسانی به خانم‌هایی که کشف حجاب کردند را ندارند و از ورود آنها به دستگاه و مراکز خدماتی جلوگیری شود.

معاون سیاسی و امنیتی استانداری کهگیلویه و بویراحمد با تأکید بر اینکه دستگاه‌های متولی، بازار را کنترل کنند تا شاهد بی‌حجابی در سطح جامعه نباشیم، ادامه داد: فریضه امر به معروف و نهی از منکر در این زمان حساس و مهم که دشمن در تلاش برای از بین بردن عفت و حیاء و حجاب زنان ایرانی است به فراموشی سپرده نشود.

هاشمی مهر عنوان کرد: برای مقابله با بی‌حجابی در جامعه مستلزم همکاری همه دستگاه‌ها هستیم و در صورت همکاری دستگاه‌ها و کنترل بازار با مشکلی مواجه نخواهیم شد.

وی تاکید کرد: همه دستگاه‌های متولی در زمینه حجاب و عفاف احساس مسئولیت کرده و در جلسات عفاف و حجاب به جای ارائه گزارش عملکرد، طرح و برنامه عملیاتی برای مقابله با بدحجابی ارائه دهند.

معاون سیاسی و امنیتی استانداری کهگیلویه و بویراحمد با بیان اینکه نباید از جهاد تبیین غافل شویم، اظهار کرد: در روزهای ماه مبارک رمضان و شب‌های قدر به این موضوع پرداخته شود و دستگاه‌ها در حوزه ماموریتی خود اجازه کشف حجاب و مواردی از این قبیل را ندهند.

همچنین مسعود نوری، مدیرکل فرهنگی و اجتماعی استانداری کهگیلویه و بویراحمد نیز به اقدمات حوزه فرهنگی استانداری در سال گذشته اشاره کرد و گفت: پارسال با همکاری پلیس و سایر دستگاه های فرهنگی از تفرج‌گاه‌ها و اماکن گردشگری بازدید و تذکرات لازم در زمینه بدحجابی و سایر مسائل داده شد.

وی افزود: اقدامات حوزه فرهنگی و اجتماعی استانداری در سال ۱۴۰۱ کم نظیر بود و همین موضوع باعث شد که از استان های خوب کشور در این زمینه به شمار بیایم.

بر پایه این گزارش به نقل از روابط عمومی استانداری کهگیلویه و بویراحمد، نوری بیان کرد: در سال جدید برنامه های مهم و موثری در حوزه عفاف و حجاب خواهیم داشت.

About The Author

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.