کد خبر : 35088
تاریخ انتشار : دوشنبه ۱۵ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۷:۴۴

تجمع کارگران سد چم شیر گچساران/ کارگرانی که ۵ ماه حقوقی دریافت نکرده‌ اند

تجمع کارگران سد چم شیر گچساران/ کارگرانی که ۵ ماه حقوقی دریافت نکرده‌ اند
بیش از ۱۵۰ کارگر سد چم‌شیر گچساران (شرکت سابیر) در محوطه کارگاهی این طرح تجمع کردند.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی خبر بیست، بیش از ۱۵۰ کارگر سد چم‌شیر گچساران (شرکت سابیر) در محوطه کارگاهی این طرح تجمع کرده و مهمترین دلیل اعتراض شان را بی‌توجهی مسئولان در پرداخت مطالباتشان عنوان می کنند.

بر پایه این گزارش، صبح امروز کارگران سد چم‌شیر این شهرستان (شرکت سابیر) در یک تجمع اعتراضی به پرداخت نشدن ۵ ماه حقوق معوقه خود اعتراض کردند، این کارگران معترض که معوقات حقوقی خود را مطالبه داشتند، خواستار احقاق حق و همچنین پیگیری مطالبه خود از سوی مسئولان این شرکت شدند.

کارگران می‌گویند که تنها خواسته ما از مسئولان این است که با توجه به مشکلات معیشتی و افزایش هزینه‌های جاری، تمام تلاش خود را انجام دهند تا زمینه‌ پرداخت معوقات کارگران بعد از گذشت چندین ماه هرچه زودتر فراهم شود.

به گفته برخی از کارگران سد چم‌شیر، آنان ۵ ماه حقوق دریافت نکرده‌اند و باهدف دریافت مطالبات خود در حال حاضر فعالیت در کارگاه این سد بزرگ را تعطیل کرده‌اند، کارگران سد چم‌شیر گچساران از تأخیر در پرداخت مطالبات خود بسیار گله‌مند هستند و از مسئولان می‌خواهند نسبت به پرداخت حقوق و معوقات آنان اقدامات جدی صورت گیرد.

این کارگران می‌گویند دلیل اعتراض ما بی‌توجهی مسئولان به پرداخت مطالباتمان است، متأسفانه چندین ماه است که هیچ حقوقی دریافت نکرده‌ایم؟! و این در حالی است که پاسخگویی مسئولین و پرهیز از وعده‌های بدون عمل و همچنین پرداخت شدن به‌موقع حقوق از دیگر مطالبات کارگران عنوان‌شده است.

یکی از کارگران سد می‌افزاید: فرزندان برخی از کارگران مریض هستند و پولی هم ندارند که فرزندان خود را درمان کنند، متأسفانه بااین‌همه درد و رنجی که می‌کشیم مسئولان این دم عیدی با دادن وعده‌های سر خرمن، دیگر نمک برزخم کارگران نپاشند و هرچه زودتر هم مطالبات کارگران را پرداخت کنند.

حدود ۱۶۰ کارگر در سد چم‌شیر گچساران (شرکت سابیر) مشغول به فعالیت هستند.

سد و نیروگاه چم‌شیر در ۲۵ کیلومتری جنوب شرقی گچساران در استان کهگیلویه و بویراحمد قرار دارد از آن به‌عنوان پنجمین سد بزرگ کشورمان نام‌برده می‌شود.

اگرچه ۲۸ سال پس از آغاز مطالعات، مرحله نخست سد و نیروگاه چم‌شیر با حضور رئیس‌جمهور شهید و هیأت دولت در تیرماه سال ۱۴۰۲ به بهره‌برداری رسید.

بر این اساس حق پاسخگویی برای مسئولین سد و نیروگاه چم‌شیر گچساران جهت شفاف‌سازی و تنویر افکار عمومی در راستای صیانت از حقوق کارگران محفوظ است.

منبع: آفتاب گچساران

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.