تاریخ انتشار : پنجشنبه ۹ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۰:۲۹

مدیرعامل شرکت نفت گچساران:

معصومه بوستانی

نیاز امروز صنعت نفت گذر از مدیریت سنتی است

نیاز امروز صنعت نفت گذر از مدیریت سنتی است
مدیرعامل شرکت نفت گچساران با بیان اینکه نیاز امروز صنعت نفت گذر از مدیریت سنتی است، گفت: باور«شما می‌دانید و ما می‌توانیم» برطرف‌کننده بسیاری از چالش‌‌ها است

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی خبر بیست، صبح امروز افتتاحیه همایش چالش معکوس(ریورس پیچ) با حضور ایوب مقیمی، فرماندار گچساران، علی‌اکبر حافظی‌نیا مدیرعامل شرکت بهره‌برداری نفت و گاز این شهرستان، افتخاری، رئیس پارک علم و فناوری استان کهگیلویه و بویراحمد، امامی مدیر پژوهش دانشگاه صنعتی خاتم‌النبیاء، منادی، معاون پارک و فناوری خوزستان، خادمی، رئیس پژوهش پتروشیمی بندر امام و جمعی از نخبگان و اندیشمندان علم و فناوری در سالن آموزش نفت گچساران برگزار شد.

باور«شما می‌دانید و ما می‌توانیم» برطرف‌كننده بسیاری از چالش‌‌ها است

مدیرعامل شرکت بهره‌برداری نفت و گاز گچساران در این همایش اظهار کرد: از همکاری و پیگیری‌های پارک علم و فناوری استان کهگیلویه و بویراحمد برای برقراری ارتباط منطقی و علمی که چند روز پس از معارفه بنده از طریق سفیران خود صورت داد، تشکر می‌کنم.

علی‌اکبر حافظی‌نیا افزود: ارتباطی منطقی و علمی میان پارک علم و فناوری و شرکت نفت گچساران که منتج به امضای تفاهم‌نامه دوطرفه در حضور دکتر ستار هاشمی و غلامرضا تاج‌گردون، نماینده گچساران و باشت شد.

وی تصریح کرد: اعتقاد ما براین است می‌توان با تکیه و اعتماد به دانش و نبوغ جوانان کشور بخش‌هایی از چالش‌های پیش‌روی شرکت نفت گچساران شرکتی که رسالت و ماموریت تولید ۲۷ درصدی نفت کشور را دارد، عبور کرده و مشکلات را تا حدود زیادی برطرف کنیم.

مدیرعامل شرکت بهره‌برداری نفت و گاز گچساران با تاکید بر لزوم حمایت پارک علم و فناوری و شرکت‌های دانش‌بنیان از صنعت نفت گفت: انتظار ما از اندیشمندان شرکت‌های دانش‌بنیان و پارک علم و فناوری پیگیری علمی برای برطرف کردن مشکلات و تبدیل تهدیدها به فرصت‌ها در شرکت نفت گچساران است.

حافظی‌نیا ادامه داد: شرکت نفت گچساران در گستره چهار استان بوشهر، فارس، خوزستان و کهگیلویه و بویراحمد فعالیت دارد و نیاز امروز این شرکت مدیریت علمی و عملی و گذر از مدیریت سنتی است.

وی با اشاره به انتشار شاخص فقر و رتبه استان کهگیلویه و بویراحمد در کشور گفت: رهایی و عبور از مرزبندی‌های سیاسی، اجتماعی، قومی و قبیله‌ای و تمایل و اراده‌ای که در استان و دانشگاه وجود دارد با اعتماد به توانمندی علمی می‌توان شاخص فقر و فلاکت در استان را تغییر داد.

حافظی‌نیا با بیان اینکه پژوهش کاری دلی است، افزود: ما در شرکت نفت می‌توانیم براساس دستورالعمل‌ها و بخشنامه‌ها ماموریت خود در تولید نفت را به انجام برسانیم اما به استفاده از علم و فناوری در توسعه و جوان‌ کردن صنعت اعتقاد داریم.

مدیرعامل شرکت بهره‌برداری نفت و گاز گچساران معتقد است تک‌صدایی یکی از خطرناک‌ترین آسیب‌ها برای یک مدیر است.

نیاز امروز صنعت نفت نهادینه كردن مدیریت علمی و عملی است

حافظی‌نیا تاکید کرد: برخی همکاری‌های دوجانبه با موسسات دانش‌بنیان، پارک علم و فناوری را شو و تبلیغات می‌دانند اما همصدایی و همکاری به شناسایی چالش‌ها، مشکلات منتج شده و تهدیدها را به فرصت تبدیل می‌کند.

وی خاطرنشان کرد: اگر باور شما می‌دانید و ما می‌توانیم در نفت و اندیشمندان علم و فناوری ایجاد شود بسیاری از چالش‌ها و مشکلات در بخش‌های مختلف به ویژه تولید برطرف می‌شود.

About The Author

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.