کد خبر : 37399
تاریخ انتشار : دوشنبه ۲۵ فروردین ۱۴۰۴ - ۱۷:۰۰

معصومه بوستانی

مراسم تودیع و معارفه مدیرکل امور عشایر کهگیلویه و بویراحمد برگزار شد

مراسم تودیع و معارفه مدیرکل امور عشایر کهگیلویه و بویراحمد برگزار شد
معاون توسعه منابع انسانی سازمان امور عشایر کشور با اشاره به بروز خشکسالی و مشکلات جامعه عشایر، گفت: دولت ۱۴۰ میلیارد تومان برای مقابله به خشکسالی در مناطق عشایری اختصاص داده است.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی خبر بیست، مهدی میزبان امروز دوشنبه ۲۵ فروردین ۱۴۰۴ در آیین تودیع و معارفه مدیرکل جدید امور عشایر کهگیلویه وبویراحمد با اشاره به اینکه خشکسالی عرصه را بر یک میلیون خانواده عشایری تنگ کرده است اظهار داشت: با تامین منابع مالی لازم پیش بینی می شود بخش زیادی از مشکلات عشایر در این حوزه برطرف شود.

وی یادآور شد: اختصاص اعتبار و پیگیری برای تخصیص سهم مناسب از اعتبارات برای حمایت از عشایر در حوزه‌های مختلف به ویژه راه و آب در دست پیگیری است.

میزبان تصریح کرد: هرساله هفت میلیون متر مکعب آب به وسیله تانکر بین عشایر توزیع می شود که با توجه به خشکسالی اخیر باید تلاش بیشتری در راستای روند آبرسانی به عشایر انجام شود.

وی اضافه کرد: بر اساس مصوبه دولت، وزارت نیرو باید ظرف ۲ سال ۲۰۰ هزار دستگاه از مولدهای انرژی مورد نیاز خانوارهای عشایری را تامین کند.

میزبان ادامه داد: با توجه به پیگیری های انجام شده تاکنون تنها ۲۰ هزار دستگاه از مولدهای انرژی بین خانوارهای عشایری توزیع شده است.

معاون توسعه سازمان امور عشایری کشور با بیان اینکه در سفر دوم هیات دولت سیزدهم به کهگیلویه وبویراحمد ۱۲ هزار میلیارد ریال اعتبار به عشایر اختصاص یافت، اضافه کرد: با این میزان اعتبار ۴۰ دستگاه تانکر آبرسانی خریداری شده است.

نادری نماینده جامعه عشایری هم ضعف آنتن دهی تلفن همراه، تخریب و نابسامانی راه‌های عشایری، کمبود علوفه و خشکسالی بی سابقه را از مشکلات جامعه عشایری استان عنوان کرد.

صادق فاتحی پور با حکم سرپرست سازمان امور عشایر کشور به عنوان سرپرست اداره کل امور عشایری استان منصوب شد.

در این مراسم از خدمات فضل الله آذرفرد مدیرکل سابق اداره کل امور عشایر استان نیز قدردانی شد.

About The Author

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.