تاریخ انتشار : جمعه ۷ شهریور ۱۴۰۴ - ۱۶:۲۶

تاجگردون:

معصومه بوستانی

صنعت نفت حق بزرگی بر گردن ورزش گچساران دارد/ سخنرانی و تقدیر ویژه تاجگردون از نقش تاثیرگذار نفت

صنعت نفت حق بزرگی بر گردن ورزش گچساران دارد/ سخنرانی و تقدیر ویژه تاجگردون از نقش تاثیرگذار نفت
نماینده گچساران و باشت با بیان اینکه یک‌‌هزار و ۲۰۰ میلیارد ریال از اعتبارات نفت برای بازسازی مجموعه ورزشی تختی، اختصاص یافته، گفت: نفت حق بزرگی برگردن تربیت بدنی و ورزش گچساران دارد.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی خبر بیست به نقل از روابط عمومی شرکت بهره‌برداری نفت و گاز گچساران، غلامرضا تاج‌گردون ظهر امروز در مراسم افتتاح استخر بانوان این شهرستان که با حضور یدالله رحمانی استاندار کهگیلویه و بویراحمد و مدیران کل این استان برگزار شد، اظهار کرد: نفت حق بزرگی برگردن تربیت بدنی و ورزش گچساران دارد.

نماینده مردم گچساران و باشت در مجلس شورای اسلامی افزود: صنعت نفت در قالب مسئولیت‌های اجتماعی و اعتبارات نفت طی سال‌های گذشته تاکنون اقدامات خوبی در گچساران و باشت انجام داده است.

وی تصریح کرد: زمین‌‌های ورزشی از جمله زمین‌های چمن مصنوعی فوتسال در گچساران و باشت از محل اعتبارات صنعت نفت احداث و به بهره‌برداری رسیده است.

رئیس کمیسیون برنامه و بودجه مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه ۱۲۰ میلیارد تومان از محل اعتبارات صنعت نفت برای بازسازی و تکمیل مجموعه ورزشی تختی گچساران تصویب شده است، گفت: امیدواریم با راه‌اندازی این مجموعه ورزشی شاهد افزایش رفاه ورزشی و رشد ورزش در‌گچساران باشیم.

تاج‌گردون با اشاره به احداث استخر بانوان گچساران یادآور شد: کلنگ‌ احداث استخر بانوان سال ۹۶ زده شد اما پروژه متوقف شد اما دوباره فعال و امروز به بهره‌برداری رسیده است.

وی خاطرنشان کرد: انگیزه‌ام از صحبت کردن امروز در این مراسم تشکر از وزارت نفت برای تخصیص اعتبارات و تلاش مجموعه اداره کل ورزش و جوانان برای تکمیل استخر بانوان گچساران است.

 

About The Author

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.