تاریخ انتشار : دوشنبه 6 تیر 1401 - 10:47

لزوم مصوبه دولت برای جابجایی ۲۱۸ پلاک بافت فرسوده گچساران

لزوم مصوبه دولت برای جابجایی ۲۱۸ پلاک بافت فرسوده گچساران
رئیس بنیاد مسکن گچساران گفت: جابجایی 218 پلاک بافت فرسوده گچساران نیازمند مصوبه هیئت دولت است.

به گزارش خبر بیست، راغ پور رئیس بنیاد مسکن گچساران روز یکشنبه (۶ تیرماه ۱۴۰۱) در نشست ستاد بازآفرینی شهری با بیان اینکه «این موضوع باید از مرکز پیگیری شود» گفت: در جلسه ای با حضور معاون عمرانی استاندار مصوب شد که راه و شهرسازی زمین تخصیص دهد و طرح های تشویقی نیز به ساکنان داده شود و بتوانیم این ساکنان را جابجا کنیم، اما باز هم کاری انجام نگرفت.
وی افزود: آقای نیکزاد در سفر خود به گچساران نیز جمله قابل توجهی را گفتند که هر موضوعی که مصوبه هیئت دولت را داشته باشد اجرایی خواهیم کرد.
وی افزود: ما همچنان بر اساس مصوبه سال ۹۸ کار می کنیم، مصوبه دو سال است که تمدید نشده، باید این مصوبه در هیئت دولت تمدید شود.
راغ پور اظهار کرد: مصوبه ای برای ۳۰۰۰ واحد پلاک بافت فرسوده داشتیم که ۲۲۵۰ واحد آماده شده است، از این تعداد ۲۱۸ پلاک هنوز جابجا نشده اند. تسهیلات جدید برای این واحدها به ۲۰۰ میلیون تومان افزایش پیدا کرده است و منتظر ابلاغ هستیم.
فرماندار گچساران در این خصوص گفت: این منازل برای ساکنان خطرناک است و با هر زلزله ای امکان تخریب وجود دارد.
دیهیم خوب بیان کرد: مصوبه ای که باید از طرف دولت تمدید شود حتما آقای حسینی نماینده پیگیری خواهند کرد.
علاوه بر ۲۱۸ پلاک، ۳ هزار پلاک دیگر هم وجود دارد.

About The Author

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.